OPINION

“Loja e dhelprës” djallëzore me mocionin🤨!

Shkruan: Fadil MALOKU
Kur është në pyetje, mocioni i mosbesimit;
  1. PDK-ja, ishte shumë KORREKTE (ngase, deklaroi që nuk do marr pjesë në asnjë kalkulim të ri qeveritar e as opozitar!) e LARGËPAMËSE (ngase, mendon qartë për interesat e veta strategjike, e të cilat mendon se mund arrij ekskluzivisht përmes një katarsisi. Dhe të rikthehet si fituese)👍
  2. AAK-ja dhe NISMA, po mbahen si JOKORREKTE (ngase, çfarë kuptimi mund të ketē përkrahja e mocionit, kur në ndërkohē qeveria aktuale nuk e hoqi tërësisht taksën!?) dhe JOLARGËPAMËSE (ngase, rënia e qeverisë aktuale dosido do e reduktoj numrin e ulëseve të AAK-s, kurse, NISMEN do e bankrotoj tërēsisht përmes moskalimit tē pragut zgjedhor!)👆
  3. LDK-ja, si po thotë Fidan Jupolli,
    barbikë, ishte dhe mbetet si zakonisht, ajo “dhelpra” e mallkuar, e cila besonte shumë te vetja. “Kërceu me sa fuqi kishte, por nuk arriti asnjë nga vilet e rrushit. U hodh e u hodh dhelpra, por vilet e rrushit nuk i arrinte dot. U hodh edhe një herë dhe mblodhi buzët me përçmim…👇😉”
//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483