Kosova

Logoja e 11 vjetorit të pavarësisë – “Kosova, nder dhe detyrë”

Kosova, me 17 shkurt mbush 11 vjet.

Për nderë të 11 vjetorit të Pavarësisë së shtetit tonë, është bërë publike edhe logoja e cila do të përcjell këtë festë shtetërore.

“Kosova, nder dhe detyrë”, janë fjalët të cilat i mban kjo logo.

Ndërkaq duhet kujtuar se për dhjetë vetorin e pavarësisë, përzgjedhja e logos ishte bërë nga Këshilli Organizativ që është nën patronatin e presidentit të vendit, Hashim Thaçit, e që ishte kritikuar nga shoqëria civile si plagjiaturë.

Pas kritikave, ishte përzgjedhur një logo tjetër e re të cilën për të dëshmuar autenticitetin autorët kishin bërë publike tërë punën praktike sesi kishin ardhur deri te versioni final i saj.

Për shënimin sa më të mirë të kësaj dite, të dielën e 17 shkurtit 2019, janë planifikuar shumë aktivitete nga institucionet e vendit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.