Kosova

Lista e plotë e bizneseve që iu lejohet veprimtaria pas masave të reja kundër Covid-19

Ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike ka bërë të ditur listën e plotë e veprimative biznesore që i’u lejohet aktiviteti biznesor.

Në listë ngjyra e gjelbërt tregon se aktiviteti i tyre lejohet, kurse ngjyra e kuqe iu ndalohet.

Klikoni KËTU për ta hapur listën.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.