Kombëtare

Lirohen nga paraburgimi polici dhe profesori që dyshohen për keqpërdorim me të miturën në Drenas

Janë liruar nga paraburgimi polici dhe profesori nga Drenasi, të dyshuar se kanë abuzuar seksualisht me një të mitur, i njohur tashmë në Kosovë si “Rasti Drenasi”.

Ndaj tyre tash rëndon masa e arrestit shtëpiak.

Konfirmimin për ndryshimin e masës për ta e ka dhënë për Kohën Ditore, Imer Beka, kryeprokuror i Prokurorisë Themelore në Prishtinë.

Ai ka thënë se ata nuk janë liruar por masa e paraburgimit është zëvendësuar me masën e arrestit shtëpiak.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.