Kombëtare

Lipjan: Zyrtaret e PDK – së, Imri Ahmeti nuk e realizoj premtimet

PDK në Lipjan ia kujtojnë kryetarit aktual Imri Ahmeti premtimet që ka bërë gjate fushatës dhe nuk po i realizon ato premtime. Qytetaret lipjanas po ndihen të mashtruar nga koalicioni qeveritar të udhëhequr nga kryetari Ahmeti.

Postimi i plotë:

Lipjani pa ndriçim publik në shumë lagje të qytetit.

Pavarësisht premtimeve elektorale për ndriçim publik, qytetarët lipjanas po përballen me terrin.

Shumë fshatra e lagje në komunën e Lipjanit po përballën me probleme me ndriçim publik.

Gjatë fushatës, Imri Ahmeti, kishte nisur një aksion masiv për të vendosur shpejt e shpejt ndriçim në fshatra e qytet, por ato në shumë pjesë nuk u mirëmbajtjen dhe me kohen u fiken, madje si premtim nuk u realizua kurrë.

Pamjet më poshtë janë foto të dërguara nga qytetarët e Lipjanit ku nuk ka fare, dhe nuk funksionon ndriçimi.

Fotografia e PDK - Dega Lipjan
Fotografia e PDK - Dega Lipjan
Fotografia e PDK - Dega Lipjan
Fotografia e PDK - Dega Lipjan