Life Style - Funny

Lindseyt fustani nuk po ia mban gjoksin

Lindsey është bionde dhe shumë e bukur.

Por, ajo njihet edhe për format seksi trupore, të cilat me shumë ëndje i tregon në rrjetet sociale.

Së fundmi, Lindsey ka sfiduar Coronavirusin dhe ka dal jashtë.

Ajo shihet e veshur me një fustan të shkurtë dhe të hapur te gjoksi.

Madje, sipas imazhit, për shkak të madhësisë dukej sikur ky fustan nuk e mbante gjoksin e saj dhe do t’i dilte krejt.