Kosova

Limaj: Fuqizimi i bujqve ndër prioritetet kryesore të Nismës

Fatmir Limaj, Kryetari Nismës Socialdemokrate, ka thënë se kjo parti do t’i ketë një nga prioritetet kryesore investimet në bujqësi.

“Fuqizimi i bujqve tanë nënkupton hapje të vendeve të reja të punës, zhvillim më të hovshëm ekonomik dhe siguri më të madhe të produkteve që konsumojmë”.

“Në këto dy vite qeverisjeje jemi munduar maksimalisht që t’i mbështesim prodhuesit vendorë, bizneset e vogla dhe të mesme, por kemi qenë të pakënaqur me politikat në bujqësi, për ç’gjë kam shprehur hapur pakënaqësinë time”, ka shkruar Limaj në rrjetin social Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.