Kosova

Limaj dënon sulmin ndaj forcave amerikane në Irak

Kryetari i Nismës Socialdemokrate Fatmir Limaj dënon ashpër sulmin e Iranit ndaj bazave amerikane në Irak si dhe çdo sulm tjetër që ka për qëllim të shkatërrojë paqen në Irak apo kudo në botë.

“Po ashtu, shprehim shqetësimin tonë për sigurinë e qytetarëve tanë të cilët punojnë në këto baza ushtarake të miqve tanë. Si gjithmonë, Kosova është rreshtuar krah SHBA-ve dhe aleatëve të saj perëndimor”, shkruan Limaj në Facebook, transmeton Kosova.info.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.