Show Biz

Leonora poston foto super të bukura

Këngëtarja Leonora Jakupi duket se e ka lënë për pak kohë villën e saj në Brezovicë për t’u shfaqur në Prishtinë

Ajo sot është parë në sallonin e Sellmës në Prishtinë derisa ka bërë një grim por edhe ka realizuar një fotosesion.

Këngëtarja kosovare nën këto fotografi ka pasur edhe citate interesante. Një prej tyre flet edhe për pandeminë e koronavirusit.

“Edhe karantina e bën të vetën”, ka shkruar ajo.

https://www.instagram.com/leonorajakupi/?utm_source=ig_embed

Por, Leonora nuk ka qenë aspak modeste në foton e dytë ku ka shkruar: “Dmth foto më të bukura moti nuk kam pas, kaq kisha”.

https://www.instagram.com/p/CCb1ie8DkEa/

Fotosesionin asaj ia ka realizuar fotografi Arton Humolli si dhe një pjesë të këtij fotosesioni ajo e ka postuar në Instagram.

https://www.instagram.com/p/CCbwBQgDZpQ

Nuk dihet se a është ky fotosesion pjesë e ndonjë videoklipi apo ajo ka realizuar një set fotografish vetëm për dëshirën e saj. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.