Hi Tech

Lenovo mbetet brendi më i mirë i laptopëve

Kur dikush blen laptop 1500 dollarë apo 200 dollarë, një prej arsyeve në dallimin e çmimit është brendi.

Arsye tjera janë edhe përkrahja, dizajni, shpikjet, vlera dhe mbi të gjitha kualiteti i produktit.

Për vitin 2018, Lenovo mban pozitën e parë si prodhuesi më i mirë, duke lënë prapa HP-në dhe Dellin.

Apple, që dominonte, tani është në vendin e pestë, nga pozita e shtatë ku ishte vitin e kaluar.

Kjo është top-dhjetëshja e brendeve të laptopëve, sipas “Engadget”:

1. Lenovo

2. HP

3. Dell

4. Acer

4. Asus

6. Microsoft

7. Apple

8. Razer

9. MSI

9. Samsung

Renditja është bërë në bazë të pikëve që kanë marrë pajisjet në Dizajn, Rishikim, Përkrahje teknike, Shpikje dhe Vlerë.

Image