Show Biz

“Leje, leje”, projekti i fundit nga Albërie Hadërgjonaj

Albërie Hadërgjonaj pas një pauze në muzikë rikthehet me projekt të ri.

I kishte munguar skenës dhe adhuruesve të muzikës së saj,ajo mbrëmë lansoi projektin e saj të titulluar “Leje, leje”.

Këngë kjo me një ritëm veror dhe jo ndryshe nga zhanret siç jemi mësuar të shohim Albërien.

Siç duket koha ka ndalur për te ajo edhe në këtë videoklip duket shumë bukur./Kosova.info/