Show Biz

Ledri Vula me status interesant për “kohën”

Reperi Ledri Vula, që Krishtlindjet i priti në Amerikë, ka bërë një postim interesant kohëve të fundit

Reperi i hyri edhe biznesit kohëve të fundit, duke thënë se e ka menduar mirë këtë dhe se bashkë me shokun e tij kishte vendosur të jetë në biznesin e gastronomisë.

View this post on Instagram

senet pi mas me kohe

A post shared by Ledri Vula (@ledrivula) on

Kjo tregon se Ledri gradualisht është duke menduar tërheqjen nga muzika ose të merret me atë kohë pas kohe dhe jo aktivisht.

Tani reperi duket se është shumë i vetdijshëm çfarë është duke bërë dhe ka shkruar se gjërat i bën, në kohën e duhur.

“Senet pi mas me kohë”, ka shkruar ai .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.