Kosova

LDK-ja mblodhi Kryesinë, aty u diskutuan tri pika

Lidhja Demokratike e Kosovës ka mbajtur mbledhjen e Kryesisë, e cila udhëhiqej nga kryetari Isa Mustafa.

Sipas njoftimit për media, në Kryesi u diskutuan tri pika të rendit të ditës. Një ndër to është edhe informimi mbi ecurinë e bisedave me Lëvizjen Vetëvendosje, me partinë të cilën dje janë përmbyllur ciklet e takimeve të përbashkëta për një koalicion të mundshëm.

Dy partitë që dolën të parat, Lëvizja Vetëvendosje me 32 deputetë të zgjedhur në Kuvendin e ardhshëm dhe Lidhja Demokratike e Kosovës me 29 deputetë tashmë kanë mbajtur gjashtë takime për të përafruar programin qeverisës të udhëhequr nga këto dy subjekte politike.

Ndërsa mbrëmë ka qenë takimi i fundit i cili është mbajtur, dhe në takim është diskutuar për pjesën programore të marrëveshjes. Takimet e radhës, u njoftuan se do të jenë në nivel liderësh.

Pas mbledhjes së Kryesisë së LDK-së, pritet të ketë deklaratë për media.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.