Kosova

Largohet nga shtëpia një vajzë nga Prishtina, babi kërkon ndihmë për gjetjen e saj

Policia e Kosovës ka njoftuar se një vajzë është larguar dje nga shtëpia, shkruan kosova.info.

Me 06.11.2019 një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se vajza  e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj. 

Rasti është duke u hetuar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.