Kosova

Lansohet thirrja për propozime për projekt të financuar nga BE

BIRN dhe AGK kanë bashkuar forcat në zbatimin e projektit të financuar nga BE-ja “Kontribut në forcimin e gazetarisë së pavarur, hulumtuese dhe të dobishme për publikun, si dhe në lirinë e shprehjes në Kosovë”.

Kjo thirrje për propozime është një nga komponentët e projektit që ka për qëllim të ofrojnë mundësi për OJQ/OSHC-të lokale, përfshirë gazetarët që veprojnë dhe punojnë në Kosovë, për të trajtuar çështjet që kanë të bëjnë me lirinë e medias dhe lirinë e shprehjes në komunitetet e tyre përkatëse.

Për më shumë informacion shih ne liknun më poshtë :

Call for Proposals Aimed To Strengthen Independent Journalism

Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është tetë qershori i vitit 2018, deri në orën 18.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483