Show Biz

Lansohet dhe projketi “Mamacita” nga Fero

Pas lajmërimit të projektit të shumë pritur nga hip-hop artisti Fero të quajtur “Mamacita”, ai lansoi këngë.

Në kohën edhe që kishte premtuar, kënga u lansua në orën 18:00 mbrëmë.

Përgjatë këtyre orëve ajo arriti shikueshmëri afër 400mijë klikime, por u komentua shumë në rrjetin social Instagram dhe u mirpritë mjaftë mirë nga të gjithë adhuruesit e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.