Fotogaleri

Lajthitje në mes të Romës, djemtë lahen nudo në shatërvan

Plazh jashtë programit në shatërvanin e Altare della Patria, në Romë. Të dielën pasdite, një grup djemsh për të shmangur valën e nxehtësisë, u zhytën në burimin e Piazza Venezia-s. Nuk është hera e parë që ndodh një gjë e tillë.

Spektakli u ofrua nga një nga djemtë, të cilët, jo të kënaqur me shijimin e ftohtësisë së ujit me pantallona të shkurtra bokseri, menduan t’i hiqnin fare dhe ato. Skena është filmuar dhe është përhapur në internet nga faqja “Roma fa schifo”.

Nuk është hera e parë që shatërvanet romane janë sulmuar në mënyrë të pandalshme. Vandalizmi, goliardik ose siç kërkon ta përcaktojë çdo njeri, edhe këtë herë ka lënë shenjë.

Imazhet e filmuara në rrjet, si nëpërmjet “Twitter”-it ashtu edhe nëpërmjet “Facebook”-ut, kanë shkaktuar reagimet e zemëruara të përdoruesve të rrjeteve sociale. Në vend të kësaj, grupi i “nudistëve”, ka mundur të përfitojë edhe nga mungesa e mbikëqyrjes dhe indiferencës ose heshtjes së atyre që e mbushnin sheshin në atë kohë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.