Video

Labradori ka frikë nga shkallët elektrike, videoja do ju shkrijë së qeshuri

Kamerat kanë filmuar një moment vërtet për të qeshur.

Një labrador ka frikë shkallët lëvizëse dhe shtrëngon fort pronaren e cili e ka marrë në krahë.

Një kalimtar që sapo kishte hipur në shkallë lëvizëse prapa gruas dhe qenit, filmoi momentin.

Videoja nëntë sekonda u regjistrua në një qendër tregtare në Helen të Gjeorgjisë dhe është parë miliona herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.