Show Biz

Labinot Tahiri ngushëllon veten duke kënduar nga shtëpia

Këngëtari i njohur Labinot Tahiri, ditëve të fundit ka qenë në qendër të vëmendjes për shkak të revoltës që ka shprehur lidhur me paralajmërimin e ministrisë së Shëndetësisë për mundësinë e mosmbajtjes së ahengjeve e dasmave sivjet.

Ndërsa , sot këto pakënaqësi i ka shprehur edhe përmes këngës në oborrin e tij.

Ai bashkë me djalin këndojnë me kitarë. Kurse në postimin e tij në Instagram është shprehur falënderues ndaj publikut për dashurinë që i japin.

Labi dhe Eli te shtëpia🌟 Fik se fikë bile me muzikë😉❤️ Sa herë që kendoja i ri me kitarë e mendoja një publik që di të më vlerësojë. Sot falë Zotit e kam atë publik të dashur e shumë briliant që më kanë mbajtur në skenë, dhe që më kanë dhuruar gjithçka që kam sot çkado që shihni. Përjetêsisht mirënjohës LABI DHE FAMILJA🌟🌟🌟🌟🌟 FKSH”, ka shkruar Labi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.