Show Biz

Labi: Njeriu lind i mirë, por kur i hyn dreqi dhe paraja në shpirt bëhet kafshë e keqe

Labi vazhdon ta jap mendimin e tij lidhur me çështje të ndryshme.

Këngëtari i mirënjohur shqiptar, ish-deputeti, Labinot Tahiri, është shume i dashur për publikun.

Ai u qëndron pranë atyre në çdo moment dhe publikon shpesh mendime të ndryshme lidhur me çështje të lloj-llojshme.

Sipas tij bota ishte e bukur kur e fali Zoti për njerëzimin, por që tashmë në bazë të njerëzve është gjithçka më ndryshe.

Ky është postimi i plotë i Labit: 

Mirëdita i dashur njerëzim i pa fajshëm!!🕊🕊

Bota jonë ishte e bukur kur e fali Zoti për njerëzimin! Por që ka kaq shumë njerëz ( KAFSHA Kryesore) e cila ben luftera për ; Ekonominë me e dobsu, me vra femijë, gra e pleq nuk e ka menduar as Zoti!

Pra njeriu është kafsha ose shtaza kryesore që thoshte (BABALOKI IM) qenia më e prisht në planet( ama kafsha e cila ben keq).

Pa dyshim njeriu lind i mirë , i cili qan për gjirin e nanës, qan për moter e vella kur të rritet, por kur i hyn DREQI( PARAJA NË SHPIRT) para familjes dhe njerëzimit bëhet kafshë vrasêse dhe e keqe!

Ky shkrim ka të bëjë me njerëzit që ndjejën të fuqishëm para të dobëtit, kurse e dim mirë se ai njeri që shkatrron ardhmeri është me i dobëti para Zotit dhe njerëzimit!

Pra ata që zhvillojnë luftera për ta shkatrruar BOTËN , dhe ata që kanë pushtuar e vrarë popullin tim shqiptar me shekuj QUHEN KAFSHË, pêr dallim ata që nuk kanë berë zullum në tokat tona sepse mbeti ky popull kurrë pa i qelë syt!

Mos e merrni personale!!!

Nëse titullin ma marrin për të keq mediat, lexojeni te unë shkrimin real sepse mendoj për shpirtin tuaj se gjerat e mia në moshen më të re mi fali Zoti me punë e mund.

SINQERISHT
Labi KOSOVË E SHQIPËRISË..