Love & Sex

Ky frut shërben si një viagra natyrale

Disa studime të reja italiane sugjerojnë se shalqiri është “Viagra e natyrës”. Kjo sepse citrolina, një aminoacid që ndodhet me shumicë tek shalqiri mund të trajtojë disfunksionin erektil pa efekte anësore.

Citrolina përmirëson qarkullimin e gjakut dhe çdo gjë ndihmon në këtë aspekt, është e mirë edhe për jetën tuaj seksuale. Orgazma nuk është asgjë tjetër veçse një episod i gjatë i lëvizjes së gjakut nëpër trup, në mënyrë të shpejtë dhe të kënaqshme, duke u fokusuar tek truri dhe gjenitalet.

Përveç kësaj lëngu i shalqirit përmban shumë vitaminë C, kalium dhe sheqer jo artificial, shumë herë më i shëndetshëm se lëngjet e tjerë jo bio.