Kombëtare

Ky është orari i ri i qarkullimit të urbanëve në Prishtinë

Trafiku Urban ka njoftuar se nga sot autobusët janë në qarkullim gjatë kohës: 06:00 – 16:30, raporton Express.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, është bërë me dije se në të gjitha linjat e NPK “Trafiku Urban” është i reduktuar qarkullimi i autobusëve dhe se operohet sipas orarit të fundjavës.

“Nga sot, e shtunë dt. 28.03.2020, autobusët e Trafikut Urban janë në qarkullim gjatë kohës: 06:00 – 16:30. Në të gjitha linjat e NPK “Trafiku Urban” është i reduktuar qarkullimi i autobusëve, operohet sipas orarit të fundjavës”, thuhet në njoftim./Gazeta Express

Njoftim – orari i ri i qarkullimit të autobusëveNga sot, e shtunë dt. 28.03.2020, autobusët e Trafikut Urban janë në…

Gepostet von Trafiku Urban Prishtinë am Samstag, 28. März 2020

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.