Kombëtare

Ky është numri i pacientëve me Koronavirus që po trajtohen në Spitalin e Pejës

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës janë duke u trajtuar 92 pacientë me koronavirus. 59 prej tyre janë në oksigjenoterapi, 9 në CPAP dhe 16 në gjendje të rëndë.

Sipas Spitalit, 3 pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit, derisa janë pranuar për trajtim 5 pacientë.

“Mbroje veten, vaksinohu”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë:

Gjendja aktuale e pacientëve me Covid-19, datë 21.09.2021:

✓92 pacientë janë të shtrirë;

✓59 pacientë janë në Oksigjenoterapi;

✓ 9 pacientë janë në CPAP;

✓ 16 pacientë ne gjendje të rëndë;

✓ 3 pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit;

✓5 pacientë është pranuar gjatë 24 orëve të fundit;

Mbroje vetën vaksinohu.