Kosova

Ky është milioneri, më parë pjesë e VV, që ka ardhur nga SHBA-të për ta përkrahur koalicionin AAK-PSD

Milioneri kosovar, Florin Kraniqi mori pjesë në fushatën e sotme të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Sallën e Kuqe në Prishtinë. 

Ish-deputeti i Vetëvendosjes ka ndryshuar qëndrimin.

Krasniqi, i cili jeton në SHBA, duket se po përkrah PSD-në e Shpend Ahmetit dhe AAK-në.

Koalicioni AAK-PSD sot ka mbajtur tubim në Prishtinë me kthimin e Haradinajt në Prishtinë pas një vizite zyrtare në SHBA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.