Kosova

Ky është kandidati më i votuari në LDK në Prizren, pas Vjosa Osmanit

Të dielën u mbajtën zgjedhjet në vendin tonë, sovrani vendosi për ndryshim dhe përfaqësuesit e tyre.

Lëvizja Vetëvendosje, derisa LDK mbeti e dyti, pasuar nga PDK.

Derisa KQZ kanë publikuar rezultatet preliminare, tashmë jo zyrtarisht janë publikuar edhe votat e kandidatëve për deputetë.

Këto janë rezultatet për kandidatët e LDK-së në Komunën e Prizrenit, derisa mungojnë të dhënat nga 28 vendvotime, për shkaqe teknike.

Sipas kësaj liste më të votuarit janë:

Vjosa Osmani – 9051

Anton Quni – 5060

Driton Selmanaj -3179

Haxhi Avdyli -3318

Xhavit Ukaj -3252

Hatim baxhaku -3069