Kosova

Kuvendi sot mban seancën për votimin e qeverisë së Kosovë

Sot në pra 11: 00 mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit, me të vetmen pikë të rendit të ditës, zgjedhja e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Ndryshe LDK ka arritur marrëveshje për qeverisje me AAK-në, Nisma-n dhe partitë e minoriteteve.

Prezenca mediave në këtë seancë, do të jetë e pamundur, por Kuvendi do të ofrojë linkun e transmetimit të drejtpërdrejtë të kësaj seance, nëpërmjet RTK-së.