Kuriozitet

Kush është më i forti?! Drerët ndeshen mes tyre për territor

Tre drerë janë fotografuar duke luftuar në një park në Londër të dielën ndërsa po përpiqeshin të vërtetonin se kush është më i fortë për të luftuar.

Lufta brutale ndodhi në Bushy Park në Richmond, në perëndim të Londrës. 

Amanda Cook, 50 vjeç, vuri re drerët duke përpjekur brirët e tyre dhe shfrytëzoi rastin për të fotografuar sherrin. 

Cook tha: ‘Për të qenë e sinqertë, kurrë nuk kam parë tre drerë duke luftuar së bashku’.

Nuk dihet se çfarë i bëri këta tre drerë të luftonin. Zakonisht ata u drejtohen luftimeve kur garojnë për territorin ose për vëmendjen e një dreri femër. 

Bushy Park është një tokë popullore për drerët, me drerë pa fund që dihet se bredhin lirshëm në të gjithë parkun. 

Sot parku krenohet me rreth 320 drerë dhe pretendon se kullotja e tyre është thelbësore për mirëmbajtjen e jetës së egër në zonë.

Marrë nga: dailymail.co.uk-Përgatiti: F.H, Syri.net

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.