Show Biz

“Kush është Lloch Matranga?”, kënga e re nga Llochi

Llochi ka sjell këngën e tij më të re “Kush është Lloch Matranga?”.

Muzikën e kësaj kënge e ka bërë Egzon Surkishi, derisa miksimin dhe masterizimin e ka bërë NEC.

Kënga vjen me videoklip, pjesë e të cilit është edhe Armend Baloku.