OPINION

Kush është kundër Bashkimit Kombëtar nuk është shqiptar !

Shkruan: Erald SELCA
142 vite me parë Traktati famëkeq i Shën Stefanit nisi coptimin e tokave shqiptare , dhe fuqitë e mëdha me Perandorin Otomane për llogari fqinjëve nisen coptimin e tokave tona .

Mandej Rilindja Kombëtare u organizua dhe Lidhja e Prizrenit e cila luftonte në shumë fronte kundër turqeve grekeve malazezeve serbeve e fuqive të mëdha e vetme dhe pa përkrahje .

Coptimin e tokave tona e vazhduan dhe Berlin e Londër mandej fuqitë e mëdha antishqiptare .

Shtresa atdhetare çdo herë luftoj kundër të gjithë pushtuseve , dhe u punua shumë në drejtim të Bashkimit Kombëtar e për Bashkimin Kombëtar do punojmë brez pas brezi ani pse bastardet shqipefoles në tv tona te paguara nga Irani Turqia Greqia Serbia Bullgaria Rusia etj vazhdojnë të propagandojnë kundër Bashkimit Kombëtar .

Për dikë ishte utopi dhe liria e Kosovës , po ajo erdhi me luftën çlirimtare të UÇK -së dhe Bashkimi Kombëtar do ndodh me çdo kusht e çdo çmim.

Ideja e Bashkimit Kombëtar, është që nga koha e Gjergj Kastriotit -Skënderbeut lavdishëm dhe është ideal i brezave të terë luftëtaresh e atdhetaresh sakrificave mbinatyrshme për çlirim nga pushtuesit mizor dhe për Bashkim Kombëtar

Panshqiptarizma duhet të jetë kryefjala jonë e jo ndasitë e pislleqet lokalizmat pashalleqet .

Kush është kundër Bashkimit Kombëtar nuk është shqiptar/e