Kosova

Kush do ti shkojё sot nё konak Ramush Haradinajt?

Në ora 14:00 në Kuvend të Kosovës, kreu i AAK-së, e ish-kryeministri Ramush Haradinaj i ka ftuar në takim liderët e partive politike. Me gjasë atij pozitivisht do t’i përgjigjen vetëm opozita, pasi që LV-ja dhe LDK-ja nuk kanë pohuar se kanë interes për të përkrahur idenë e tij për “Konferencën e Unitetit”.

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ende nuk ka hequr dorë nga ideja e tij për Konferencën e Unitetit, ani pse një gjë e tillë nuk është përkrahur nga pozita.

Rrjedhimisht, për sot i ka ftuar në Kuvend të Kosovës krejt kryetarët e partive politike, që të bisedojnë lidhur me përgatitjet e kësaj konference, për të cilën ai ka propozuar që të jetë dy ditore, e ku do të jenë të pranishëm edhe përfaqësues të Shteteve të Bashkuara e Bashkimit Evropian.