Love & Sex

Kush dëshiron më shumë seks, femrat apo meshkujt? Zbulohet dilema!

Seksi është ende tabu në vendin tonë, ndaj sa herë bie të flitet rreth tij ka gjithmonë një shmangie nga pjesa më e madhe e njerëzve.

Teksa deri tani mendojmë se në Shqipëri meshkujt janë më të gatshëm dhe kanë më pak komplekse rreth seksit në një studim të realizuar në Britaninë e Madhe kanë dal disa të dhëna tepër interesante.

Rreth 30% e femrave të cilat nuk kanë fëmijë, kanë thënë që partneri i tyre dëshiron të bëjnë më shumë seks se sa zakonisht bëjnë, nga ana tjetër vetëm 17% e meshkujve që nuk kanë fëmijë kanë thënë të njëjtën gjë për partneret e tyre.

Pra siç shihet edhe nga të dhënat e studimit të fundit, meshkujt janë ata që marrin iniciativën ose ndoshta pëlqejnë të kryejnë më tepër marrëdhënie seksuale. Në këtë drejtim femrat janë më përtace.

Dallimi është bërë edhe më i theksuar kur i kanë pyetur femrat të cilat kanë fëmijë.

40% e tyre kanë thënë që partnerët e tyre dëshirojnë më shumë seks, ndërkaq vetëm 10 % e baballarëve e kanë përsëritur të njëjtën gjë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.