Kosova

Kurti tregon kushtin për tërheqjen e vendimit për targat serbe

Kryeministri Albin Kurti, ka bërë të ditur se tërheqja e vendimit për vendosjen e reciprocitetit të targave serbe, mund të bëhet vetëm nëse një gjë të tillë do ta bëjë edhe pala serbe.

Në një konferencë për media, Kurti tha se këtë qëndrim të tij ia ka paraqitur edhe përfaqësuesit të BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak.

Ndërsa, ripërsëriti se ai është i gatshëm që të ulet dhe të bisedojë për këtë temë me palën serbe.