Kosova

Kurti takohet me sindikalistët, kërkojnë zgjidhje për pagat

pamje EO

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje ka filluar takimin me drejtues të Sindikatave të Shëndetësisë, të Policisë dhe të Arsimit, shkruan kosova.info.

Ky takim është duke u mbajtur në selinë qendrore të Lëvizjes në Prishtinë.

Në këtë takim është lejuar që të merren vetëm pamjet e takimit.