Kurti i lë përshtypje kryediplomatit italian me një tregim për lëng portokalli

FacebookXEmailWhatsAppKryeministri Albin Kurti ka mbajtur një fjalim në Kuvendin e Kosovës me rastin e vizitës së Ministrit të Jashtëm të Italisë Luigi Di Maio dhe adresimit të këtij të fundit para deputetëve. Kurti ka treguar një detaj me një produkt italian teksa ishte duke përgatitur fjalim e sotëm në Kuvend. Kurti ka thënë se i … Vazhdoni me leximin e Kurti i lë përshtypje kryediplomatit italian me një tregim për lëng portokalli