Kosova

Kurti emëron Florian Dushin zëvendësministër në Ministrinë e Drejtësisë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, z. Florian Dushi, zëvendësministër në Ministrinë e Drejtësisë.

Me këtë rast, kryeministri Kurti ka vlerësuar përgatitjen profesionale të z. Dushi duke i uruar atij punë të mbarë dhe suksese në sfidat e këtij institucioni shumë të rëndësishëm. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.