Kombëtare

Kur dashuria për automobilizëm thyen tabutë shoqërore

Blerta Bytyqi nga Prizreni, nënë e dy fëmijëve, është gruaja e parë që bart mbulesën dhe është kampione në garat me makina në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.