Kuriozitet

Kur Charlie Chaplin futej në ring për t’u ndeshur boks (Video)

Aktori dhe komediani britanik Charlie Chaplin ka lënë prapa një varg veprash antologjike – shkruan Kosova.info

Disa nga shfaqjet e tij në ekranin e kinemasë, janë thjesht, antologjike.

Shumë sekuenca nga filmat e tij, sot shfaqen gjithandej në rrejtët sociale dhe përherë ka nga ata që qeshin me të.

Një ndër to është edhe kjo në vijim, kur ai në rolin e një boksieri, futet në ring dhe ndeshet me një tjetër boksier…