Kultivim vlerash dhe ripërtëritje e traditave të bukura rugovase!

Fotoreportazh nga Rugova Në ditën e parë të gushtit, në fshatin Stankaj të Rugovës në prezencën e mijëra pjesëmarrësve u mbajtën Lojërat Tradicionale Rugova 2021. Ishte ky edicioni i 30-të i këtyre garave tradicionale me karakter garues. Që në dalje të qytetit të Pejës, nuk kishin të ndalur kolonat e gjata të makinave përgjatë tërë rrugës në … Vazhdoni me leximin e Kultivim vlerash dhe ripërtëritje e traditave të bukura rugovase!