Show Biz

Kujdes se mos e ‘shkelni’ Ritën, bëhet si zebër

Këngëtarja me origjinë kosovare ka hedhur disa fotografi në Instagram ku shihet se ka bërë një kombinim mjaft interesant në veshje.

Ajo ka veshur veshje si lëkura e zebrës dhe dukej seksi pasi për shkak të ngushtësisë dukej sikur i është vizatuar trupi.

Edhe sakoja e kafet me kapelën NY bëri një stil interesant te Rita.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.