Kosova

Kryetarja e Alternativës thotë se situata aktuale është shumë e rëndë

Mimoza Kusari-Lila, kryetarja e Alternativës, ka shprehur ngushëllime për 31 viktimat nga Covid-19 për dy ditët e fundit në Kosovë.

“Të gjithë të prekurve me këtë virus ju uroj shërim të shpejtë dhe kthim në familjet e tyre për të gjithë ata që janë të shtrirë në spital”.

“Po ballafaqohemi me një realitet të rëndë dhe të paparë deri më tani, por sa më parë që adaptohemi realitetit të ri dhe masave mbrojtëse si pjesë e përditshmërisë, aq më parë e tejkalojmë këtë periudhë të rëndë”.“Mbaje maskën, mbaj distancën dhe higjienën personale”, ka shkruar Kusari-Lila në rrjetin social Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.