Tjera

Kryetari i Prishtinës tregon kur do të vijë rryma në dy lagjet e kryeqytetit

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti ka reaguar pas shkyçjes së rrymës në dy lagje të kryeqytetit.

Ai ka thënë se në bazë të informatave që ka nga KEDS, në lagjen Mati 1, pritet që të lëshohet rryma në orën 19:00.

“Sipas informatave nga KEDS, Mati 1 është shkyçje e planifikuar deri në 21 (por besojnë se deri në 19 lëshohet rryma) ndërsa në Breg të Diellit ka prishje që sipas KEDS është afër sanimit dhe pritet stabilizimi deri në 18:00”, ka shkruar ai në një postim në “Facebook”. Kujtojmë që sot gjatë tërë ditës banorët e këtyre dy lagjeve në kryeqytet janë ankuar për mungesën e rrymës.