Kosova

Kryetarët e dorëhequr të degëve të LDK’së mbajnë mbledhje sot

Kryetarët e dorëhequr të degëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës pritet të mblidhen sot.

T7 merr vesh se mbledhja do të fillojë në orën 14:00.

Ndryshe, kjo mbledhje vjen pas rezultatit të zgjedhjeve të së dielës, ku LDK’ja pësoi humbje të thellë dhe dorëheqjes së kryetarit të LDK’së, Isa Mustafës./