Kosova

Kryesia mblidhet në 19:30

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka shtyrë mbledhjen për në orën 19:30.

Në njoftimin për media të Kuvendit, thuhet se në këtë mbledhje do të jetë vetëm një pikë e rendit të ditës.

“Shqyrtimi i Propozim-vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për emërimin e Ekipit Negociator për Normalizimin e Marrëdhënieve në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë”, thotë Kuvendi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.