Kosova

Kryeshefi i Telekomit nuk e ka idenë se mund të shkarkohet, e mohon lajmin se Bordi PTK-së është duke mbajtur mbledhje

Istrefi mohon se është mbledhur bordi i Telekomit, thotë se nuk ka informatë për shkarkimin e tij.

Kryeshefi i Telekomit, Bedri Istrefi ka mohuar se bordi i kësaj ndërmarrjeje është duke mbajtur mbledhje.

Ai në një përgjigje për KTV-në ka thënë se Telekomi nuk ka mbledhje dhe nuk ka asnjë informatë për shkarkimin e tij apo të ndonjë anëtari.

Ai ka kërkuar nga Kurti që t’i ndal deklarimet e tij për gjakderdhje dhe se pamjet e policisë rreth objektit nuk janë të mira pasi tregojnë pamje të një okupimi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.