SPORT

Kryeministri Kurti në pritje të kampionëve olimpikë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është i pranishëm në pritjen që do iu bëhet kampionëve olimpikë të Kosovës në lojërat olimpike “Tokio 2020”

Ekipi i xhudos do të zbresë për pak minuta në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”

Kosova fitoi dy medalje të arta në këto lojëra dhe të dyja ishin në xhudo. Fituese ishin Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova.