Kosova

Kryeministri i Malit të Zi sot në Prishtinë

Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, do të qëndrojë sot në Prishtinë për vizitë.

Ai do të pritet nga homologu i tij kosovar, Ramush Haradinaj që në mëngjes.

Paraprakisht ata do të marrin pjesë në ceremoninë e hapjes së Qendrës për Zhvillim të Malazezëve të Kosovës.
Haradinaj dhe Markoviq do të kenë një konferencë të përbashkët pas takimit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.