EKONOMI

Kryeministri e jep lajmin se, sot janë ekzekutuar pagesat prej 130 eurove për 27 mijë familje

Përmes një postimi në Facebook, Hoti ka shkruar se nga 130 euro më muajt maj dhe qershor janë darë për 27,572 familje me kushte të rënda materiale, të cilët nuk kanë asnjë të punësuar.

“Sot janë kryer pagesat për 27,572 familje! Nga 130 euro për muajt Maj dhe Qershor janë ndarë për 27,572 familje me kushte të rënda materiale, të cilët nuk kanë asnjë të punësuar! Tërheqja e mjeteve mund të bëhet nga data 12 Gusht nëpër zyra postare, afër vendbanimeve dhe duke respektuar udhëzimet për mbrojtje nga #COVID19”, ka shkuar Hoti.

https://www.facebook.com/avdullah.hoti/?__tn__=kC-R&eid=ARDbTHdxR4icVOixADZOLNwfUmpS5avL-gpg7-Z62bt4hXx9ATAS3YKF8V_gVVvskRUBi0ivp9icQMvT&hc_ref=ARSZTBG_R9HzVdy7lYmiCCB7r1WAG3Ql3g7CUl4AWmlAFBrjUlq6tCm7AQsINZhe5XU&fref=nf&__xts__[0]=68.ARBssHc4dS-e8lcN1dMQasFLxKEdFmXMWi3Oz1v43zQ00AvC42IxDFm1-h71T-XE2DxTdtrbw0d4j2XJRRUGKCY8npP4Xy0xGzqC1QJeBsuZbjYD87xjfer7EgAmL43s1Pa9piaYHSrephFsDMQbZ9w37vruKFFQzyGTc28_odSfib12csv41MO75cGTH8IfUlE08Tjb97WNk3b6c6irMwYGPrwwMAoKf02ZI-e0st8qPLnMq_MTKpLSmVdozoSUmduB9zGzjC16if8IjNCox9QnMRVlDz1VMgpnkr4I8hCjGqS5NMfQdY6hU1r1ClRZrqWoYlU2RU-1QrIj-kk5mw
//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483