EKONOMI

Kroacia rikonfirmoi gatishmërinë për të ndihmuar zhvillimin bujqësor të Kosovës

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, priti në takim ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, Danijela Barisic, me të cilën kanë diskutuar për projektet zhvillimore të ministrisë për këtë vit, si dhe për mundësitë e bashkëpunimit mes të dyja vendeve në sektorin e bujqësisë.

Ministri Mustafa e ka falënderuar ambasadoren Barisic për gatishmërinë e saj për të bashkëpunuar në zhvillimin e sektorit të bujqësisë dhe me këtë rast theksoi që bashkëpunimi mes Kosovës e Kroacisë të fokusohet edhe në shkëmbimin e përvojave bujqësore, me qëllim të avancimit të mëtejmë të sektorit.

Nga ana e saj ambasadorja, Danijela Barisic, ka uruar ministrin Mustafa për detyrën e re dhe rikonfirmoi gatishmërinë e shtetit të saj për të ndihmuar zhvillimin bujqësor të vendit. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.