Kosova

Krasniqi: Kosova, një vend me potencial të madh turistik

Kosova, një vend me potencial të madh turistik

 Në një postim në llogarinë e tij në Facebook, ,ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka shkruar se përkushtimi institucional ndaj turizmit, si një atraksion, ka rëndësi të madhe edhe në zhvillimin ekonomik të Kosovës, ka shkruar Krasniqi në Facebook, transmeton Kosova.info

Postimi i plotë: