Kosova

Kandidatët për deputetë që kanë probleme me ligjin

Shumë kandidatë që garojnë për deputetë në zgjedhjet e shkurtit 2021, kanë dënime të plotfuqishme ose presin aktgjykime finale.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dhe autoritetet e drejtësisë kanë kohë disa ditë që ta thonë fjalën e tyre se cilët kandidatë mund të marrin pjesë më zgjedhje e cilët jo.